CD

Hetty Heyting bracht in 1993 in eigen beheer een CD uit met theaterliedjes, getiteld: "We doen net of we slapen". De CD bevat 18 liedjes uit haar theaterproducties: "Eén groot misverstand" en "Vreemde Trekjes".

Tekst & Muziek: Hetty Heyting * Piano & Keyboard: Ton-Herman Melis

Zang:

Hetty Heyting

Martin van den Ham

Michel Sorbach

Jon van Eerd.

Foto CD-cover © Johan Vigeveno

 

Na afloop van de voorstelling is deze CD in het theater te koop bij Hetty Heyting persoonlijk. De prijs van de CD is € 10,- en dient contant te worden voldaan. De CD-hoes bevat een boekje waarin alle 18 liedteksten staan afgedrukt.

NIEUWE CD's

Begin november 2002 kwamen 2 CD's uit, getiteld: "Nieuwe Sinterklaasliedjes & sprookjes van A.M.G. Schmidt" en "Nieuwe Kerstliedjes & sprookjes van Annie M.G. Schmidt" gezongen en verteld door Hetty Heyting. Ze componeerde ook de muziek voor een aantal liedjes op deze CD's. Ze zijn ook los van elkaar te koop en o.a. verkrijgbaar bij V&D, Free Record Shop, Van Leest en de HEMA.

Annie M.G. Schmidt heeft veel verhaaltjes in versvorm geschreven, waarvan er een aantal door Em. Querido's Uitgeverij zijn gebundeld in het boek 'Ziezo'. Twaalf van deze sterke, humoristische teksten uit de jaren vijftig (!) zijn op muziek gezet door Hetty Heyting en Peter van Hintum. Annie M.G. Schmidt heeft ook in haar eigen, unieke stijl een aantal sprookjes geschreven die bij het Nederlandse publiek toch wat minder bekend zijn dan haar liedjesteksten. De sprookjes werden door Em. Querido's Uitgeverij gebundeld in het boek 'Misschien wel echt gebeurd'. Hetty Heyting zingt de liedjes op deze CD's en wisselt die af met door haar vertelde sprookjes. En zo hebben we dan niet alleen een uniek product waarop de kwaliteiten van Annie MG Schmidt en die van Hetty Heyting samensmelten, maar ook 2 CD's met splinternieuwe liedjes voor Sinterklaas en Kerst, die zowel kinderen als volwasssenen zullen aanspreken.